Take A Drink Together (Chapter 12 – Bleeding Truth)

EXOShiDae Fanfiction

take-a-drink-together-1

 

Take A Drink TogetherBleeding Truth

Written by pearlshafirablue

Main Cast: GG’s Taeyeon & Tiffany, EXO-K’s D.O | Minor Cast: GG’s Hyoyeon, EXO’s Tao & Suho | Genre: Action, AU, Mystery, Psycho, Romance | Length: Multichapter (12/13) | Rating: PG-15

“All of the characters belong to God and themselves. They didn’t give me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.”

Previous Chapter
Prolog . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11(A/B)

Take A Drink Together © 2013

-o0o-

Review Chapter 11B

Jglek

Gelap.

DDUAAK!

“AAKKHHH!”

Taeyeon mengerjapkan mata. Entah sejak kapan dirinya ada di sebuah koridor kecil dengan tangan kanan bertautan dengan tangan seorang pria—eh?

“T-Tao Seongsaenim?”

“Aku tidak mungkin membiarkanmu mati.”

View original post 2,777 more words

Take A Drink Together (Chapter 11A – Tiffany’s Sider Story)

EXOShiDae Fanfiction

take-a-drink-together-stephanie

Take A Drink Together:
Tiffany’s Sider Story

Written by pearlshafirablue

Main Cast: GG’s Tiffany | Minor Cast: SJ’s Leeteuk (Dennis Park), BEG’s Narsha | Genre: Action, AU, Psycho, Suspense (a bit different with the original story) | Length: Multichapter (11:Sider Story/?) | Rating: PG-17

“All of the characters belong to God and themselves. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this. I only own the poster and the storyline.”

Previous Chapter
Prolog . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10

Inspired by Frea © Thee & Rien

{Like father, like daughter—karena buah jatuh tak pernah jauh dari pohonnya}

notes: chapter 11 divided into 2 parts; A & B. the 1st part is this (Tiffany’s sider story) and the…

View original post 3,926 more words

[Vignette] Under The Confetti

EXOShiDae Fanfiction

under the confetti

Under The Confetti

written by pearlshafirablue

Main Casts: GG’s Sunny & Tiffany, EXO-K’s Suho | Minor Casts: SM Family
Canon, Fluff, Hurt/ Comfort, Romance
Vignette, Teenagers

“All of the characters are God’s and themselves’. They didn’t give me any permission to use their name on my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this. THERE IS NO REASON TO HATE THE IDOLS BECAUSE OF MY STORY!”

Based on This Picture, This Picture (II) and This Video

{Semuanya teringat dengan jelas. Tertimbun dengan rapi di antara ratusan sel-sel otakku. Tapi sulit sekali menafsirkan perasaan dan kejadian-kejadian aneh antara aku dan dia. Yang bisa kukisahkan hanya itu. Mulai dari pertamakali aku bertemu dengannya sampai pertamakali aku belajar menyukainya}

Under The Confetti © Pearlshafirablue

Aku masih ingat tidak ya? Kalau tidak salah hari itu hari Sabtu, tepat pada malam di mana aku pertamakali melihatnya.

View original post 1,843 more words

[Drabble] Missed Person

missed person

Missed Person

written by pearlshafirablue

Main Casts: You, and INFINITE’s Sungyeol | Minor Casts: none
Angst, AU, Romance
Drabble (500w+), General

Lee Sungyeol is belongs to God and himself. He didn’t give me any permission to use his name on my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.”

{Ada kalanya cinta mirip dengan komunikasi yang terhubung dalam telepon. Ada panggilan masuk, panggilan keluar. Dan kadang. ada juga panggilan tak terjawab}

Missed Person © Pearlshafirablue

Awan berarak, menemani matahari di siang yang berangin ini. Langit tak cerah, tak mendung pula. Hanya terlihat senyuman tipis dari si Raja Siang.

Aku duduk tenang di atas ayunan yang terus berdecit, meratapi tanah-tanah kecokelatan di bawah kakiku. Menghiraukan cicitan burung gereja yang terdengar seperti mengusirku.

Continue reading

2nd ANNIVERSARY: IFK AWARD!

Indonesia Fanfiction K-pop

announcement

Selamat ulang tahun untuk IFK dan Kepala Negara Republik Indonesia, Bapak Susilo Bambang Yudhoyono!

Sebelum cek post ini dan mengucapkan selamat ulang tahun betulan untuk IFK, luangkan waktu untuk mengucapkan selamat ulang tahun kepada Bapak kita di twitter (@SBYudhoyono) tanda terima kasih atas jasa beliau^^

///

Malam ini, kita sampai pada acara puncak dari rangkaian event-event IFK 2nd Anniversary: Pengumuman IFK AWARD!

View original post 2,421 more words

130830 Heechul greets his fans with a wave after his discharge from military service

WorldWideELFs

20130829-201950.jpg

After what feels like an eternity, Heechul (30) has officially been discharged with the completion of his service!

Since he wanted a quiet discharge, Heechul did not plan any sort of event and thus, did not offer any words or speech. However, to express is gratitude for the 150+ fans and reporters that had gathered anyways, Heechul stepped outside briefly to smile and wave.

The idol enlisted back in September 2011 as a public service officer and was awarded for being an exemplary officer upon his discharge. The future ahead of him also seems bright as he is already said to be receiving love calls left and right.

Welcome back, Heechul!

20130829-202007.jpg

20130829-202011.jpg

20130829-202014.jpg

20130829-202017.jpg

20130829-202021.jpg

20130829-202025.jpg

View original post

Unfriend You

unfriend-you

 

Unfriend You

Author
pearlshafirablue

| Choi Junhong/ Zelo [B.A.P], Lee Hayi/ Hi [YG’s Soloist] |
AU, Fluff, Friendship, Romance
Ficlet (800w+), General

“This story is belongs to me—no matter what. All of the characters are God’s and themselves’s. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.”

Summary
Lee Hayi tidak pernah menyadari betapa berharganya Choi Junhong di dalam hidup gadis itu.

A/N
Ini fic yang udah lama aku buat dan kurevisi ulang. You’ll find this at here.

Thanks a lot to LILA who make this amazing poster!

-o0o-

“Jangan ganggu aku, Junhong!” Hayi meremas wajah Junhong yang daritadi mengemis padanya. Junhong spontan mundur dan langsung menggosok-gosok bekas tapakan telapak tangan Hayi dengan kesal.

Continue reading

Rekomendasi Lagu?

Musical melody

Sebenernya ini adalah post yang paling gak penting yang pernah aku post. Aku cuma minta bagi visitors dan readers yang gak sengaja liat entry ini untuk mengetikkan judul lagu serta penyanyinya di box komentar. AKU BENER-BENER LAGI BUTUH IDE T.T Dan biasanya ide datang kalo aku abis dengerin lagu. Tolong banget … Continue reading

EXO Terkena Jebakan MC di ‘The Beatles Code

LUHAN KAMU GANTENG MESKIPUN GUGUP<3 HUAHAHA EKSPRESIMUUUU *NANGIS DARAH*

KoreanIndo

55296952

Para pembawa acara Mnet The Beatles Code terkenal memiliki lidah yang tajam dan grup EXO memberanikan diri mereka. Tanggal 24 Juni, Mnet The Beatles Code merilis teaser untuk episode bersama Ivy dan EXO mendatang.

Karena Ivy tidak memiliki ketakutan seperti MC, ia tampil percaya diri tetapi member EXO yang masih muda terlihat panik ketika harus berhadapan langsung dengan Tak Jae Hoon, Super Junior Shindong, Jang Dong Min, dan Yoo Sang Moo.

View original post 64 more words

BAP Rilis Foto Teaser untuk Coffe Shop

Korean Chingu

bap-new-4

Tak sabar menantikan pelantun lagu Mercy ini comeback? Tenang.. BAP kini merilis foto teaser setiap anggota untuk menyambut comeback nya yang dijadwalkan tanggal 28 Juni.

Sebelumnya BAP membuat fans penasaran setelah memberikan potongan gambar dari MV lagu barunya yang berlokasi di Los Angles. Lagu tersebut diketahui berjudul ‘Coffe Shop’.

See more photos >>>

View original post