MA’ SMTOWN 2013 FAV MOMENTS!

AMBER AND JONGHYUN PLAYING AROUND MEANWHILE JONGHYUN AND YURI WATCH THEMAmber and Onew were playing around meanwhile Yuri and Jonghyun watching them…

BAEKHYUN CUTELY WAVING AND SUDDEN SPURT OF WATER

BAEKHYUN CUTELY WAVING AND SUDDEN SPURT OF WATER 1

Baekhyun was waving cutely when suddenly…

CHOI SOOYOUNG PLS

OMFG CHOI SOOYOUNG PLS

DONGHAE CARRYING BAEKHYUN1

DONGHAE CARRYING BAEKHYUNDonghae is carrying Baekhyun!

EVERYONE IS DORKY

EVERYONE IS DORKY 1Can someone be normal?

HAEBER

HAEBER1

HAEBER2

HAEBER3Donghae carry Amber, Donghae loves to carry everyone

HYOKAI

HYOKAI1CAN’T STAND FOR THEIR SEXYNESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HYOKAILAY

HYOKAILAY1Who is the lucky one?

I DONT KNOW THEM, FOR REAL

I DONT KNOW THEM, FOR REAL 1WATER DA TROLLER

KRIS-HYO-YULTao with 2 awesome gals!

KYUNGYEOLWhat the hell are they doing………… (Kyungsoo and Chanyeol)

LUHAN HYO SLIDING AROUND

LUHAN HYO SLIDING AROUND 1

LUHAN HYO SLIDING AROUND 2Kids Hyo and Luhan played sliding around

ONTAE

ONTAE1ONTAE FOR LIFE

SCARE-TAO

SCARE-TAO1When Tao feels scare and trying to escape from everyone………..

SEHUN TRYING TO DRAG YOONA TO THE WATERSEHUN TRYING TO DRAG YOONA TO WATERFALL HOLY SHIT

SUFANY1

SUFANY2

SUFANY3

SUFANY4OH MY LORD HOLY CRAP TIFFANY CALLED SUHO TO STAND BESIDE HER AND BOW TOGETHER AND BOTH OF TIFF AND SUNNY HELD SUHO’S HAND CAN I JUST DIE RIGHT NOW LUCKY KIM SUHO

THE BABOSI DON’T KNOW WHY THEY LIVE IN THIS WORLD (LUHAN IMITATE D.O’S EXPRESSION)

VICT-SULLIMy SulToria Feels!!!!!!!!!!!

TAORIS PRECIOUS MOMENTTaoRis’ Precious Moment

RYEOWOOK SELCA RYEOWOOK-SELCARYEOWOOK-HYO-YULRYEOWOOK-SEO
Ryeowook’s Selca with SMFAMILY!

THANKS

THANKS EVERYONE!

 

CREDIT
tumblr (sehun-buing-buing, darkhand340, 9dorky, fictionnwar, irpsychotic, shawolshinee22, hyostagram, leedonghaek, taeminswife, purpleuhan, wintershower, kim-choding)

Advertisements

29 thoughts on “MA’ SMTOWN 2013 FAV MOMENTS!

  1. YA TUHAN ..
    SENENG BANGET MELIHAT MEREKA SEMUA SATU PANGGUNG ..
    KADANG SUKA MERINDING NANGIS MELIHAT MEREKA SEMUA BRENG SM. ARTIS ..
    KAPAN AKU BISA SEPERTI MEREKA ..
    INGIN SEKALI RASANYA SATU PANGGUNG BARENG MEREKA ..
    I LOVE YOU SM .. ARTIS ..

  2. KAKAK INI SM FAMILY ADA YANG NORMAL GAK SIH /kalem woy
    Itu baekhyun lagi dadah dadah dengan unyu tiba-tiba ada gituan terus kaget, pengen nyambit /eh nyubit ih bebek alay
    Ini donghae ngangkat baekhyun kayak om om mau nyulik anak dibawah umur pelis /eh
    Itu semuanya pada maen air, ya ampun gak yang muda nggak yang tua aduh
    Luhan sama Hyo yang main sliding juga, Sehun sama Yoona kayak adek kakak ih gemes, kayak itu anak dua disuruh mandi sama emaknya terus Sehun narik-narik Yoona buat mandi duluan /loh
    Itu Luhan juga melotot-melotot adooh, dyo kayak yang bingung awalnya udah siap-siap mau jurus O_O eh tapi malah Luhan
    Pokoknya cinta sama keluarga absurd ini ❤

    • RIRIIIIIIIIIIIII
      Hahaha itu emang anak SM kagak ada yang beres otaknya xD gatau juga deh meskipun SM sering ga adil dan ga modal dalam buat MV tapi aku selalu cinta sama membernya<3 mulai dari yang masih cimit ampe yang udah ahjusi/? duh si yoongie ama sooyoung udah punya cowok lagiT^T

  3. hai hallo lagi mampir ke blog kamu eh nemu post ini’–‘ sm artis emg pada heboh sendiri ya kalo udh mau ending gitu hiks, bikin nyengir2 aja liat kelakuan mereka semua hahaha xD izin re-blog ya ka? 😀

  4. Paling seneng liat Tao dikelilingi sama HyoYul dan itu.. Sehunni narik Yoona wakakak.. XD
    Yang parah Wookie selca sama semua SM Family, gak capek bang? haha 😀
    Like this!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s