Take A Drink Together (Chapter 12 – Bleeding Truth)

EXOShiDae Fanfiction

take-a-drink-together-1

 

Take A Drink TogetherBleeding Truth

Written by pearlshafirablue

Main Cast: GG’s Taeyeon & Tiffany, EXO-K’s D.O | Minor Cast: GG’s Hyoyeon, EXO’s Tao & Suho | Genre: Action, AU, Mystery, Psycho, Romance | Length: Multichapter (12/13) | Rating: PG-15

“All of the characters belong to God and themselves. They didn’t give me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.”

Previous Chapter
Prolog . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11(A/B)

Take A Drink Together © 2013

-o0o-

Review Chapter 11B

Jglek

Gelap.

DDUAAK!

“AAKKHHH!”

Taeyeon mengerjapkan mata. Entah sejak kapan dirinya ada di sebuah koridor kecil dengan tangan kanan bertautan dengan tangan seorang pria—eh?

“T-Tao Seongsaenim?”

“Aku tidak mungkin membiarkanmu mati.”

View original post 2,777 more words

Advertisements

19 thoughts on “Take A Drink Together (Chapter 12 – Bleeding Truth)

  1. Ila-chan aku gatau kamu masih inget ga sama aku =((
    But seriously, I checked this webpage like a routine everytime I remembered you haven’t finished it yet.
    Aslinya udah kelar belum sih? Tapi kok di webpage ini belum ada update terbaru? Apa kamu sesibuk itu? Aku bukannya maksa kamu untuk update =)) tapi aku harap cepet diselesain yaa~~ habis berasa gantung
    Fighting!

    • Haaai, maaf nih baru bales. Aku sebenernya udah selesai, tinggal epilog sama q&a nya aja, cuma kamu tau lah ff ini utamanya dipost di exoshidae 😦 tapi itu udah closed down, jadi takutnya kalo aku post di sini ga ada yang baca 😦 hehe

  2. hai kak msh inget sama aku ga? hehehe ^^
    mo nanya nih website exoshidae msh di protect ya? di komen atas kakak bilang udh ga diprotect lg jd aku buka td (entah kyknya aku yg telat bgt ato ada perbaikan penampilan lg)
    aku blm baca sama sekali chapt 12 TADT huhuhuhuuu..TT^TT
    fighting kak semoga chapt 13nya cepet keluar ^^

  3. aku udh komen di exoshidaefanfic yaa…….
    kapan nih eps 13 nya?? nunggu sampek lumutan nih unn, tlg cepetin yaa post nya. hehe 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s