Eternity (Final Parse!)

eternity-final-parse

 

Eternity || Written by pearlshafirablue || Staring by Byun Baekhyun [EXO-K] – Jessica Jung [GG] – Yoon Bora [SISTAR] || Fantasy – Friendship – Mystery – Romance || PG-15 || Chaptered [Final Parse of 6]

Previous Chapter
1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6-Preview . 6-The Unfinale

Disclaimer
All of the characters are God’s and themselves’. They didn’t gave me any permission to use their name in my story. Once fiction, it’ll be forever fiction. I don’t make money for this.

A/N
Setelah dipikir-pikir lebih baik saya membuat Final Parse dari Series Eternity ini. Final Parse adalah sebuah chapter dari sebuah cerita yang berupa uraian terakhir sang penulis—perspektif pengarang. Kebetulan saya belajar tentang hal ini ketika membaca FF 48Hours (recommendation! You should read this mind-fucking story guys! EXO as main casts).

-o0o-

            Nyaris 30.000 kata, Eternity, sebuah kisah tentang seorang remaja belia yang masih belum mengerti apa itu cinta. Setiap orang memiliki presepsi sendiri mengenai cerita ini, bagaimana dengan milikmu?

Continue reading

[Request] Header for Jane Park

Click for enlarge

Click for enlarge

Click for enlarge

Click for enlarge

Halo, Jane Park!!

Maaf ya nunggu lama. Selain itu aku juga minta maaf buat hasil header ku yang absurd total ini.

Aku buatin 2 karena aku bener-bener ngerasa bersalah. Kamu minta header-nya ala header-ku kan? Tapi kamu nulis theme di form-nya itu fluff/cheerful. Aku jadi bingung gimana nyatuinnya, soalnya header-ku ini gloomy.

Terus aku juga bingung ngegabungin piku sistar sama teentopnya-_- maaf banget ya. Aku juga minta maaf karena warnanya gak sesuai. Maaf banget.

Continue reading

ETERNITY | Part VI | END

eternity-psb

PART I || PART II || PART III || PART IV || PART V || PART VI [PREVIEW] ||

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [6 of 6]

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

pearlshafirablue®

Continue reading

ETERNITY | Part V

eternity-psb

 

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [5 of 6] – 7 pages

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

pearlshafirablue®

Continue reading

ETERNITY | Part IV

eternity-psb

 

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [4 of 6] – 9 pages

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

pearlshafirablue®

Continue reading

TOP 15 Cutest Maknae by Nitizen!

Hello, readers!

Back with me!

Sekarang, aku akan post 15 maknae paling imut se-Korea Selatan menurut Nitizen!

Kalian semua tahu kan Nitizen itu apa? Kalo gatau, tanya mbah gugel ya! xD

Oke, langsung aja!

Continue reading

ETERNITY | Part III

eternity

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [3 of 6] – 6 pages

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

Poster by ART FACTORY

pearlshafirablue®

Continue reading

ETERNITY | Part II

eternity-psb

 

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [2 of 6] – 7 pages

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

pearlshafirablue®

Continue reading

ETERNITY | Part I

eternity

Title                :           Eternity

Author           :           pearlshafirablue

Cast                :           Baekhyun [EXO-K] – Jessica [SNSD] – Bora [SISTAR]

Other Cast     :           Other kpop idol

Genre             :           Fantasy – Romance

Length           :           Chaptered [1 of 6] – 5 pages

Rating           :             G / Teen

Disclaimer    :           All of the characters is God’s and themselves’. The story is mine.

A/N                 :           NEW FF FRESH FROM THE OVEN! HAPPY READING ALL!

Poster by ART FACTORY

pearlshafirablue®

Continue reading